Аудиторська фірма «АВІС-М» ua | ru

Бухгалтерські послуги
Консалтинг

Про компанію

Аудиторська фірма "АВІС-М" включена до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів, ведення якого забезпечується Аудиторською палатою України (стаття 11 Закону України "Про аудиторську діяльність").

Свідоцтво про включення в Реєстр аудиторських фірм та аудиторів, які одноособово надають аудиторські послуги № 4282, Рішення Аудиторської палати України від 21 травня 2009 року № 202/3

Аудиторська фірма "АВІС-М" та окремі аудитори включені до:

Реєстру аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, який веде Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України

Свідоцтво про внесення до реєстру аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ видане Малеті Юрію Юрійовичу (відповідно до розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 21.06.2011 року А № 001815)

Реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів, який веде Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Свідоцтво про внесення до реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів видане АФ "АВІС-М" (відповідно до рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 01.03.2011 року № 1424)

Директор фірми Малета Юрій Юрійович є сертифікованим аудитором та має Диплом АССА .

Сертифікат про присвоєння кваліфікації аудитора Малеті Юрію Юрійовичу

The ACCA Diploma in lnternational Financial Reporting (Dip ІFR Russian)

Про компанію Послуги Ціни Корисна інформація Контакти